Ik wil uitschrijven - https://www.scleovardia.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ik wil uitschrijven

Ik wil uitschrijven

Opzegging Lidmaatschap

Het lidmaatschap van sc Leovardia loopt van 1 juli (of later) t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. U bent dus het gehele jaar t/m 30 juni contributie verschuldigd. 

Bij uitschrijven gedurende het lopende jaar, dient de contributie het gehele seizoen doorbetaald te worden en dient alle kleding ingeleverd te worden. Een uitschrijving is pas definitief als er geen verplichtingen van de speler meer zijn (alle financiële verplichtingen voldaan en kleding ingeleverd). Indien een lid korter dan 3 jaar speelt wordt naast de doorbetaling van de contributie een bijdrage van 25 euro gevraagd voor de kleding.

Voor leden t/m 12 jaar geldt: bij uitschrijven gedurende het lopende jaar, dient de contributie voor het lopende en het volgende kwartaal  doorbetaald te worden en dient alle kleding ingeleverd te worden. Een uitschrijving is pas definitief als er geen verplichtingen van de speler meer zijn (alle financiële verplichtingen voldaan en kleding ingeleverd) Indien een lid korter dan 3 jaar speelt wordt naast de doorbetaling van de contributie een bijdrage van 25 euro gevraagd voor de kleding. Het kan namelijk zijn dat er speciaal extra kleding is aangeschaft aan het begin van het seizoen en de kans is dat dat op de plank blijft liggen en er niet op wordt afbetaald.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden middels een volledig en correct ingevuld uitschrijfformulier, wat u kunt downloaden met onderstaande link. U kunt het ingevulde formulier, én de kleding die u in bruikleen heeft van de club, inleveren op de maandagavonden tussen 19:00 uur en 20:30 uur.  

Opzegging moet geschieden voor 1 juli anders wordt u geacht weer voor een jaar lid te zijn. Ook wijzigingen in het lidmaatschap, bijvoorbeeld van spelend naar niet  spelend of donateur, moeten voor 1 juli kenbaar worden gemaakt bij de ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken onder het volgende e-mail adres: ledenadministratie@scleovardia.nl.

Download hier het uitschrijfformulier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!