Visie - https://www.scleovardia.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Visie

Visie

sc Leovardia

Sc Leovardia is een voetbalvereniging die volop in ontwikkeling is. Plezier en respect staan voorop. En we zijn ambitieus. Zowel in het veld als daarbuiten. We vinden het belangrijk dat we een gastvrije club zijn, waar iedereen welkom is en iedereen het naar zijn zin heeft. Samen, met de leden, hun familie, vrijwilligers en bezoekers krijgen we dat voor elkaar. Met elkaar maken we onze ambities waar.

Kernwaarden:

De kernwaarden van sc Leovardia zijn:

  • ·         Plezier
  • ·         Respect
  • ·         Samen
  • ·         Ambitie

Onze pijlers:

Sc Leovardia is een gezellige en gedreven voetbalclub. Onze ambities hebben we vertaald naar de volgende pijlers:

  •   Trots op de club en op elkaar

Sc Leovardia is een goed georganiseerde en financieel gezonde voetbalvereniging en daar zijn we trots op. De club draait grotendeels op vrijwilligers. Zonder hen is de vereniging nergens. We hebben daarom grote waardering voor hen en laten dit blijken.  Door de interne organisatie goed op orde te hebben, willen we bereiken dat vrijwilligers, leden en andere betrokken ook trots zijn op de club én op elkaar.

  • We werken met plezier en respect samen

Bij sc Leovardia werken we met plezier en respect samen. Zowel op als om het voetbalveld. We vinden het belangrijk dat we een gastvrije club zijn, waar iedereen het naar zijn zin heeft. Plezier staat voorop. Samen krijgen we dat voor elkaar.

  • Met elkaar maken we ambities waar

Bij sc Leovardia houden we ons aan gemaakte afspraken. Die geven helderheid en focus. Daardoor is het mogelijk dat de club naar een hoger niveau groeit. Iedereen is hiervoor nodig. Met elkaar maken we ambities waar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!