Kledingcommissie - https://www.scleovardia.nl

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingcommissie

Kledingcommissie

De kledingcommissie bestaat uit Daniëlle Walstra en Debbie van der Burg.
E- kledingfonds@scleovardia.nl

De bestuurlijke verantwoordelijkheid van de kledingcommissie ligt bij de penningmeester.

SC Leovardia heeft een eigen, fraaie kledinglijn en dat betekent dat wij alle leden voorzien van wedstrijdkleding. Het kledinggeld bedraagt ieder seizoen € 25.-. Voor dit bedrag krijgen de jeugdleden een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje, presentatiepak en een tas in bruikleen (wedstrijdshirt/wedstrijdbroekje blijven in de teamtas). Senioren krijgen voor dit bedrag een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje, presentatietrui en een tas in bruikleen (wedstrijdshirt/wedstrijdbroekje blijven in de teamtas). De kousen ontvangen alle leden bij inschrijving gratis, daarna zijn deze voor eigen rekening. De kousen zijn verkrijgbaar in de kledingshop of via de webshop op onze site.
De kledingshop is normaliter geopend op maandagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Inleveren van kleding voor spelers die overstappen naar een andere vereniging:
Overschrijven naar een andere (voetbal)vereniging is mogelijk tot 15 juni. Informatie over de administratieve afhandeling vind je binnenkort hier. Weet wel dat overschrijven alleen mogelijk is als kan worden vastgesteld dat je aan je financiële verplichtingen hebt voldaan en als je de clubkleding hebt ingeleverd. 

Inleveren van kleding voor spelers die stoppen:
Stop je met voetballen en ga je dus niet verder bij een andere vereniging dan kun je dit kenbaar maken tot 01 juli. Over de administratieve afhandeling lees je hier binnenkort meer maar weet wel dat stoppen alleen wordt geaccepteerd als kan worden vastgesteld dat je aan je financiële verplichtingen hebt voldaan en als blijkt dat je je kleding hebt ingeleverd. 

Voldoe je niet aan deze voorwaarden dan blijf je lid van de vereniging en word je ook aangesproken op financiële verplichtingen (denk aan contributie). 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!