Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Reminder rollade actie

Reminder rollade actie

16 december 2020 20:30

Activiteitencommissie

Harde lockdown; malse rollade

Even in de herhaling. De rollade-actie van sc Leovardia. Oh la la. Die actie is niet mals. Dit in tegenstelling tot de rollade.

Zoals bekend was dit jaar de kantine van sc Leovardia vaker dicht dan ons lief was en daardoor liepen we als vereniging nogal wat inkomsten mis. Een lege kantine leidt ook al snel tot een lege clubkas en daarom is er ‘de sc Leovardia rollade-actie’. Een actie die we hebben opgezet samen met onze hoofdsponsor Jumbo Cambuurplein. Zo kunt u ten bate van sc Leovardia een rollade kopen voor een bedrag van 10 euro. Een belangrijk deel van dit bedrag komt ten goede aan sc Leovardia. En voor dat bedrag van 10 euro ontvangt u dan ook nog eens een kortingsbon die u in kunt leveren bij Jumbo Cambuurplein. Met de bon ontvangt u korting bij de aanschaf van bepaalde producten

Wij doen gourmet; alles voor ons clubke

Top; we hadden niet anders verwacht. Daarom nog snel wat aanschafinformatie. De rollade is hier te bestellen.
Uw bestelling dient uiterlijk donderdag 17 december bij ons binnen te zijn..
Bestel 1 of meer rollades. U ontvangt direct een bevestigingsmail van uw bestelling. Zo weten wij ook meteen hoeveel rollades wij nog moeten laten maken.
U kunt uw rollade(s) ophalen op zaterdag 19 december, tussen 12:00 uur en 16:00 uur bij onze speciale drive-in op het parkeerterrein van onze club. En dat is dus allemaal rolladecoronaproef

Vegetarisch?

Bent u vegetarisch, dan vragen we de slager of hij alleen het touwtje beschikbaar wil stellen. In een fraaie doos. Dat dan weer wel. Met de beloofde kortingsbon. Nou; dat mag ook wel een tientje kosten. Bent u ontzettend vegetarisch dan is er ook nog de EL uitvoering. U denkt; Extra Large. Nou nee; Extra lang. Het touwtje dus.

Bron: Leovardia
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!