Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lockdown en winterstop

Lockdown en winterstop

18 december 2020 15:30

Jeugdcommissie

Knock, knock. Who’s there?
Mary.
Mary who? Mary Christmas.
Offuh. Dit jaar: Mary Lockdown.

Lockdown en winterstop
We hadden dit jaar een wat andere voorstelling van het kerstpakket. Want wie had dat gedacht. Een lockdown. En dan ook nog niet een intelligente lockdown zoals in het voorjaar van dit jaar, maar een harde lockdown. Als we aannemen dat de lockdown van maart als intelligent kon worden betiteld dan leidt dit nu wel tot de vraag hoe we de huidige lockdown moeten betitelen. Maar het antwoord op die vraag laten we graag aan de criticasters: link

Feit is dat we het moeten doen met vrijheidsbeperkingen die aflopen op maandag 18 januari 2021. Ten minste; als het meezit, want je weet het maar nooit. Tijdens de persconferentie van 14 december sprak premier Rutte onder andere over de consequenties voor het amateurvoetbal. Letterlijk sprak de premier de volgende woorden: ‘Buitensportlocaties kunnen openblijven en jongeren tot 18 jaar kunnen buiten ook blijven trainen in teamverband. Maar vanaf 18 jaar geldt een maximum van 2 mensen op anderhalve meter, geen teamtrainingen, geen wedstrijden, geen groepslessen en geen competitie’.

Dit betekent dat trainen voor de jeugd tot 18 jaar mogelijk is op een wijze zoals die in de laatste maanden van 2020 ook mogelijk was. Eerder hebben we aangegeven dat we in verband met de winterstop niet trainen tussen 14 december en maandag 11 januari 2021.
We hebben besloten dat we op maandag 11 januari 2021 gewoon beginnen met trainen. Dat betekent dus nog niet naar school, maar wel naar de trainingen.
En voor de duidelijkheid; het gaat dus om trainingen voor de jeugd tot 18 jaar. Voor de senioren geldt vooralsnog een winterstop die afloopt op 18 januari 2021, maar hoe het vervolg eruit ziet weten we nu nog niet.

Inschrijven 
Normaal gesproken zou het vanaf 11 januari 2021 ook weer mogelijk zijn om in te schrijven, maar dat lukt vooralsnog niet. We gaan ervan uit dat fysiek inschrijven weer mogelijk is vanaf 18 januari 2021 maar volgen daarbij uiteraard de richtlijnen van de overheid.
Digitaal inschrijven blijft hier natuurlijk ook mogelijk.

Ennuh

So here it is, Merry Lockdown
Everybody's having fun
Look to the future now
It's only just begun

Ennuh. Zo maar even een voorstel. Zullen we allemaal de kerstboom laten staan tot 18 januari. Of zoveel langer. Kan een kerstboom misschien zelfs een paasboom worden?

Merry lockdown allemaal!

Bron: Christmas wallpapers
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!