Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toppers in actie!

Toppers in actie!

24 december 2020 8:00

Stichting Rijk voor Arm sc Leovardia

sc Leovardia is meer dan alleen maar een voetbalvereniging. Zo leeft vanuit de vereniging de wens om een verbindende rol te spelen in de omringende samenleving. Om die rol van maatschappelijk partner beter in te kunnen vullen werd eerder dit jaar een samenwerkingsverband aangegaan met de stichting ‘Rijk voor Arm’, en vanuit die nieuwbakken stichting werden de afgelopen dagen de handen uit de mouwen gestoken.

Al waren er meer uitgestoken handen want er werd samengewerkt met Lenie Vrieswijk en haar vrijwilligers. Niet voor het eerst want de samenwerking met Lenie Vrieswijk kan zo rond de kerstdagen een traditie worden genoemd. Een traditie die erin voorziet dat ‘de Leoveste’ en vrijwilligers van sc Leovardia beschikbaar worden gesteld voor de organisatie van een kerstdag voor ouderen: link

Dat die traditie dit jaar niet een vervolg zou kunnen krijgen was al snel duidelijk en zo werd nagedacht over een alternatief. En dat alternatief was simpel. Komen de ouderen niet naar ons, dan komen wij naar hen, zo luidde het credo. Iets wat de afgelopen dagen massaal gebeurde want een kleine honderd ouderen werden bezocht en verrast met een presentje. En misschien wel net zo belangrijk; ook met een praatje.

De opbrengst: Ontroerende verhalen, blije gezichten en de wetenschap voor ouderen dat ze niet worden vergeten. 

Wat is eigenlijk de overtreffende trap van topper

 Een vraag die toch wel even moet worden gesteld want Lenie Vrieswijk en haar vrijwilligers kwamen dit jaar niet voor het eerst in actie. Ook tijdens de paasdagen werden namelijk al heel wat ouderen bezocht om een attentie uit te reiken. En dan ben je niet alleen een topper. Maar wat dan eigenlijk wel?
Nou dan heb je de status van oppertopper bereikt. Gefeliciteerd Lenie!

Nog meer toppers

Er waren meer partijen verantwoordelijk voor al die blije gezichten, en daarvoor danken wij:

Hellema Hallum

Van der Meulen Hallum

CBS Klaverblad Zuiderburen

Vermeulen verpakking Leeuwarden

Uw Groenteman Yne en Hinke

Bijlsma Videoprodukties

Dierenspeciaalzaak Jongsma Stiens

Dbieb Leeuwarden

Fp buren

Multiservice Veltmuiz

Van Drogen Campers

Jumbo Cambuurplein

 

Toppers!

Bron: Bijlsma videoproducties
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!