Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een vriend als een lot uit de loterij

Een vriend als een lot uit de loterij

8 februari 2021 21:30

Sponsorcommissie

Hij klom er eens even goed voor in de pen, ons erelid Piet van de Graaf, die zich via die pen richtte tot de organisatoren van ‘de vriendenloterij’.

De Vriendenloterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Ook steunen zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren.
Daarvoor hebben ze de actie 'Club van de week' in het leven geroepen.

Aan die organisatoren werd door Piet van de Graaf (voormalig sponsor van de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Leeuwarden) uitgelegd dat sc Leovardia van plan is om een voetbalschool op te richten die op zondagen lessen wil gaan verzorgen. Het gaat dan om een voetbalschool met een laagdrempelig karakter. Die lage drempel moet dan vooral tot uitdrukking komen in de inschrijfgelden want waar deelname aan een voetbalschool over het algemeen nogal duur is, is het de bedoeling dat de voetbalschool van sc Leovardia zo goedkoop mogelijk wordt. Zodat meedoen voor iedereen mogelijk is.

Om deze doelstelling vorm en inhoud te kunnen geven wordt samengewerkt met partners als ‘Cambuur Verbindt’, ‘Rijk voor arm Leovardia’ en het jeugdsportfonds Fryslân. Voor de opstart van de voetbalschool is de aanschaf van bepaalde middelen nodig en voor die aanschaf is geld nodig. Dus dames en heren van ‘de vriendenloterij’, of u zo vriendelijk zou willen zijn.

Vriendelijk

Het verzoek van Piet van de Graaf werd een schot in de roos. De dames en heren van ‘de vriendenloterij waren namelijk zo vriendelijk om sc Leovardia 'Club van de week' te benoemen met een bijdrage van maar liefst 5000 euro. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.
Net als met Piet.

Bron: Vriendenloterij
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!