Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De 'Spek de clubkas' tas

De 'Spek de clubkas' tas

17 februari 2021 15:15

Activiteitencommissie

Bedankt!
Enige tijd geleden hebben we aandacht gevraagd voor de mogelijkheid om een borreltas te bestellen bij sc Leovardia via ‘Say Cheese’ (onderdeel van ‘madame fromage’).
Meedoen met de actie betekent voordeel voor een lokale ondernemer en ook voor de club want een deel van de aanschafkosten van de borrelpakketten borrelt rechtstreeks de clubkas in. En die kas verdampt met een snelheid als die van een poolkap. Elke vorm van aanvulling op die clubkas is dan ook welkom en via de opbrengsten van deze actie is de bodem weer even wat minder zichtbaar.

Wij danken daarom mevrouw Kaas (Madame Fromage) evenals onze eigen heer Kaas die ter plaatse beter bekend staat als Hydo Wiersma en zorgde voor de coördinatie. En ook danken wij de tientallen leden en sympathisanten van sc Leovardia die een borrelpakket hebben aangeschaft. En voor die leden: Niet alleen een woord van dank, maar ook nog wat woorden over het….

Ophalen en betalen

Ophalen en betalen van de pakketten is mogelijk op vrijdag 19 februari tussen 16.00 en 19.00 uur en op zaterdag 20 februari tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Ophalen doe je bij de 'Leoveste’ aan de zijkant bij het keukenraam. Dit kan fietsend of lopend met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Voor de betaling kan worden gepind en dit heeft ook de duidelijke voorkeur. Contant betalen kan ook maar het verzoek is dan wel om met gepast geld te betalen.
Geniet van die heerlijke producten van Madame Fromage.

 Ten slotte

De ongewenste afstand duurt lang en we missen jullie. Elkaar. De vereniging. Het samen sporten. Maar blijf met- en via ons verenigd in de club. En blijf gezond.

Bron: Madame Fromage
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!