Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Weer samen trainen voor spelers tot 27 jaar.

Weer samen trainen voor spelers tot 27 jaar.

23 februari 2021 21:45

Bestuur

De coronamaatregelen vragen veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het voor iedereen wordt. De sociale, maatschappelijke en economische effecten van de pandemie tellen na een jaar flink op.
Maar ondanks de risico's op verspreiding van het virus, worden er toch wat maatregelen versoepeld, waaronder buitensporten.

Wat betekent dat voor sc Leovardia?

Buitensport

Vanaf 3 maart 2021 mogen ook jongeren van 18 tot en met 26 jaar onder dezelfde voorwaarden als eerder al bij de jeugd buiten in teamverband sporten, echter alleen bij sportaccomodaties.

  • Er wordt geen competitie gespeeld.
  • De sporters hoeven onderling geen 1,5 meter te bewaren.
  • Mensen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis.


Dat betekent dat er vanaf 3 maart 2021 ook weer in teamverband getraind kan worden door spelers tot 27 jaar.
Om dit mogelijk te maken zal er een aangepast trainingsschema worden opgesteld, om zoveel mogelijk teams in de gelegenheid te stellen om weer met elkaar te trainen.
We moeten natuurlijk nog wel rekening houden met de avondklok, en dus zullen we ook andere trainingsmomenten moeten zien te vinden om alle teams evenredige mogelijkheden te bieden.
Dit schema wordt momenteel samengesteld, en eerst met de trainers besproken. Spelers krijgen via hun trainers te horen wat het nieuwe trainingsmoment voor hen is. 

Wij zijn natuurlijk blij dat nu ook de leden tot 27 jaar weer samen kunnen trainen, maar we benadrukken ook dat iedereen zich nog steeds aan de geldende maatregelen houdt.
Voor alle spelers vanaf 27 jaar hopen we dat ook zij binnenkort weer mogen meetrainen met hun teams.

Klik hier voor de maatregelen.

Bron: Pixabay
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!