Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Blij in de wei (2)

Blij in de wei (2)

9 maart 2021 11:15

VTC

Ja wei, wij komen er weer aan. We hebben de hoop dat we binnen een aantal weken in een soort van competitiewedstrijden tegen clubs die op fietsafstand verwijderd zijn kunnen spelen, maar zo ver is het nog niet. En daarom vullen we de zaterdagen in met onderlinge (oefen)wedstrijden en trainingen.

Bovenbouw jeugd

Voor zaterdag 13 maart hebben we een programma samengesteld voor de bovenbouw dat er als volgt uitziet:

Veld 1, 9:30 uur: JO17-2 tegen JO19-2

Veld 3, 9:30 uur: JO15-3 tegen MO15

Veld 1, 11:00 uur: JO17-1 & JO19-1 extra training.

Veld 3, 11:00 uur: JO15-1 tegen JO15-2

De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras. Mocht het deze week ernstig regenen dan kunnen we desondanks zaterdag dus wel de kunstwei in.

Senioren     

Voor de spelers van sc Leovardia 1 en 2 staat een onderling duel op het programma dat wordt afgewerkt vanaf 13.00 uur. Meer informatie ontvang je via de leider of trainer.

We zijn maar wat blij dat ook de spelers uit de overige seniorenteams weer welkom zijn op de velden van sc Leovardia. Daarbij geldt dan wel de leeftijdsgrens van 27 jaar. Voor de spelers van de betreffende teams de mededeling dat ook jullie op zaterdagen kunnen oefenen of trainen. Dat kan vanaf 13.00 uur en moet in overleg met materiaalman Jappie Weijer; weyerj71@gmail.com

Het spelen van wedstrijden is mogelijk op een heel veld maar eventueel ook op een half veld waarbij met 7 tegen 7 kan worden gespeeld. Misschien wel een wenselijke optie na de nodige maanden van stilstand. Wil je een onderlinge wedstrijd laten begeleiden door een verenigingsscheidsrechter dan kun je dat aanvragen via scheidsrechterscommissie@scleovardia   

Algemene bepalingen

Zoals bekend hebben we nog altijd te maken met een ongenode gast die Corona heet en dat betekent dat de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld moeten worden nageleefd. Dit houdt nog steeeds in dat de kleedkamers en de kantine gesloten zijn en betekent ook dat de velden alleen toegankelijk zijn voor spelers en begeleiders.
Toeschouwers (ouders) zijn dus niet welkom. Sorry mensen; we zouden dit ook graag anders zien, maar voorlopig is het even niet anders.

Vragen

En daarmee richten we ons met name tot spelers uit de seniorenteams die al maandenlang ongewenst bankzitters zijn. Laat weten als we iets voor jullie kunnen doen en trek ons gerust aan het digitale jasje via redactie@scleovardia.nl

Bron: Pixabay.com free pics
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!