Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stichting Rijk voor Arm sc Leovardia

Stichting Rijk voor Arm sc Leovardia

Blij in de wei (3)

17 maart 9:45  Ja wei, wij komen er weer aan. Voetballen in competitieverband zit er nog niet in, maar in afwachting van het serieuzere werk oefenen en trainen we ons een slag in de rondte. Inmiddels mogen ook senioren van 27 jaar en ouder weer met elkaar trainen, maar dan in groepjes van maximaal 4 op anderhalve meter afstand onder begeleiding van een trainer. Aanstaande zaterdag overigens weer een leuk programma, en dan speciaal voor de onderbouw. meer »

583x gelezen

In memoriam, Edwin van der Kerk

10 maart 11:45  Dag Edwin! Op vrijdag 5 maart overleed Edwin van der Kerk. En daarmee kwam een einde aan het leven van een voetbalvriend die voor velen een bron van inspiratie en hoop was. Want Edwin was al langere tijd ziek. Maar gedroeg zich daar niet naar. ‘Opgeven is geen optie’ zo luidde zijn credo. meer »

2870x gelezen

Blij in de wei (2)

9 maart 11:15  Ja wei, wij komen er weer aan. We hebben de hoop dat we binnen een aantal weken in een soort van competitiewedstrijden tegen clubs die op fietsafstand verwijderd zijn kunnen spelen, maar zo ver is het nog niet. En daarom vullen we de zaterdagen in met onderlinge (oefen)wedstrijden en trainingen. meer »

514x gelezen

Blij in de wei

2 maart 20:45  Heerlijk. Voorjaar. De hoogste tijd om de wei weer in te gaan en dat gaan we dan ook doen. Wij in de wei. Natuurlijk; het liefst zouden we weer in competitieverband voetballen, maar ja. Corona. En dus een aangepast programma met een combinatie van trainingen en wedstrijden. meer »

527x gelezen

Aangepaste trainingstijden vanaf 3 maart 2021

27 februari 14:00  Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen spelers en speelsters tot 27 jaar weer met elkaar trainen in teamverband. Om er voor te zorgen dat er voor alle teams evenredig ruimte is op de velden, én om te zorgen dat iedereen vóór 21:00 uur thuis kan zijn, hebben we wat moeten schuiven in het bestaande trainingsschema.meer »

751x gelezen

Weer samen trainen voor spelers tot 27 jaar.

23 februari 21:45  De coronamaatregelen vragen veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het voor iedereen wordt. De sociale, maatschappelijke en economische effecten van de pandemie tellen na een jaar flink op. Maar ondanks de risico's op verspreiding van het virus, worden er toch wat maatregelen versoepeld, waaronder buitensporten.meer »

596x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!